hej

kom precis hem till mor min. skönt. sov hos älskling, mysmys. vi tog en dusch och så. ganska mega nice. hon är söt. vet egentligen inte vad jag ska skriva, vet bara att jag måste blogga.
mina småsyskon sitter och glor på någon skit, och jag är sugen på toast med ett stort glas oboy, ska se om jag kan tvinga min fina att äta det med mig........fast klockan är mycket. och det är väl middag snart i guess.
hm. nu ska hon få blogga, för de ville hon. ... ......... .. .... ... .. .. ...  mina kod ord alltså.

Jag älskar dig Emma Hammarberg♥

langar en bild bara för att..


dude, wtf

skäms över att min bästa killkompis bloggar mera än vad jag gör..

that's it

Jag är arg. På att när ni VÄL ber mig planera mina veckor så ska ni ändå förstöra den - där har ni anledningen till att jag inte planerar mina veckor hos er. för hur som helst så blir det aldrig så. 
"är din dator vädertålig. jag ställer ut den med allt annat skit. puss"..  
BRA, nu vet jag. det räcker nu. jag är trött på allt det här.

opsi

hej, har inte bloggat alls på ett tag, eh.
varför? jag vet inte.

vilken..

Sitter i skolan, med Ted i lärarstudion. Han är rätt rolig. Vi pratar mest om skolan, och så.
Jag ska läsa lite till snart, har väl kommit halvvägs i boken, och jag började idag, det är bra. Sen ska jag redovisa en av de här två filmerna
eller
Men jag vet inte vilken, känns ganska meningslöst att redovisa den på engelska ska se om jag kan övertala maria om att få göra de på svenskan istället. vore lite enklare och mycket bättre. inte för att de är något fel på min engelska, men ändå. Båda filmerna var ju bra. Men ja. HEHE.
Funderar starkt på att beställa hem L-word boxarna. Jag vet inte. kanske önska mig i födelsedagspresent (om ett halv år.......)
nej nu ska jag lääääääsa, bokmal.

pussig helg

Har inte bloggat på ett tag, har varit med den bästa. Så känner inte för att sitta och uppdatera min blogg då när jag kan ha det lite roligare. Så ja. Idag har jag städat hela rummet, det är visning på huset idag. SÅ vi måste typ gå ut nu. Sedan är det match som gäller. hoho. ska gå över till mamma nu, så ja. ska spela lite hög musik osv. ganska mysigt! PUSSHEJ.

Guestbloggar (svengelska Hey)

So here we go,
Jag tänkte blogga om saker jag stör mig på... tänkte det Först iallafall. Som tanten på willys som frågar leg på mig när jag köper energidricka, kön till bussen i slussen, Sl kontrollanter, folk som skryter om sin fylla eller andra onödiga saker. Som när folk undrar om jag är en häst tjej, svaret är nej och jag tar jävligt mycket åt mig.

Jag vet inte, det är någonting med hästtjejer som jag inte gillar.
Men det ska jag inte skriva om, istället ska jag lägga upp den här bilden.
Så.


Bilden säger ju allt. Hoppas du får en skitgrym dag på praktiken Jossan och du är nog en av anledningarna till att jag pallrar mig upp på morgonen och går till skolan.
För det här lilla skitsnacket tackar jag för mig.

Do gay people have feelings?
Nope, just superpowers!


/Gulli Bitchplz.blogspot.com

hej

Blir att se film utan svensk text.
Kan ju vara bra för mig och min engelska också..

boring

Sitter och försöker och försöker och försöker med engelskan, det går inge vidare.. :(
har världens sprängandes huvudvärk. Ska ta bussen som går 15.26 här ifrån för att möta min fina. Det behövs. För att få lite energi liksom.. hehehe. nej nu ska jag försöka få lite mer energi, maria hämtar kaffe till mig.. mhmmmm kaffe♥

i love you this much

egentligen är alla ♥ dag överskattad. men det spelar ingen roll. jag kunde inte låta bli att köpa en sak till min fina. hihi. dagen igår var mysig. vi möttes upp i centrum, gick runt i affären, köpte massa gott (chips, godis, läsk.....), hade svårt att komma överrens om vad vi skulle äta så det blev pizza. sen gick vi hem till mig (mamma, för hon var bortrest) så det var bara hon och jag där. vi pratade, skrattade, gosade och sov tillsammans. gosh.
räcker de med att säga att jag uppskattar min flickvän så sjukt mycket?
hon är det finaste jag har ♥

Sitter förövrigt i skolan, har det super tråkigt.
finns absolut ingenting att göra. och snart ska
jag till kuratorn också. Wiho. Eller?

@västerås

Hej, kan passa på att blogga nu när jag ser matchen mellan rönnby och huddinge. SM i västerås är det ju som gäller. Vi har tagit oss till final. Inte sm final utan regionsfinal(tror jag). Vi vann semin med 5-2 mot bele barkarby. :) Har precis pratat klart med världens finaste flickvän. Vi prata typ en timme. Bjöds på några skrattanfall. She is the one.. Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig. Du är det bästa jag vet.. :*

4-3

Matchen igår gick bra vi vann med 4-3 :) JUSTE, vi spelar SM i västerås nu. Skit nice, idag blir det att packa och sedan blir jag hämtad av Robin och Henke. För att sedan dra till högdalen och kolla när de andra tjejerna spelar match för att sedan dra till Västerås och spela en till match och sedan taggar vi in på Scandic Hotel.
-
Sitter hemma hos mamma nu, ska ta och fixa mig lite, slänga mig in i duschen eftersom jag bokstavligt talat däckade i sängen innan jag ens hann klä av mig..fresh. Mamma ligger i sängen och sjunger högt. haha. Super sexigt. Hon lyssna på musik i hörlurarna. Tontöv, ja visst.

Jag saknar dig min fina

god morgon

Halå. Vaken, nyduschad, fräsch? kan det bli bättre?
Jag ringde älskling i morse för jag var inte säker på om hon var vaken. Men de var hon och det slutade med att vi prata i en halvtimme, tycker synd om henne som fick höra min morgonröst... fast det har hon gjort många gånger förut men ändå, på så sätt så startade min morgon bättre. Har packat träningsväskan lite halvt, har ju match idag. och lite folk ska kolla, dvs. Malin, Emma, älskling, Viktor och Evve.  :).. trevligt. Min egna hejjaklack. höhö.
Nej nu ska jag fan lägga på ett kol och börja fixa mig lite smått.
inte bästa bilden, men nu kör vi.. :) nytagen bild. PUSS

"tejpa fingret"

Jag suger på att komma på rubriker, känns som om de är en anledning till att inte blogga, för att man inte kommer på någon rubrik, rätt segt. Men iallafall så sitter jag nu i Tullingehallen, har samling om 25 minuter. Tog en tidigare buss bara för att slippa vänta på bussen i 27 minuter. Det har ju inte varit så varmt idag..eh.
Sitter och tittar på när U-laget kör. Dom är inte så duktiga. hah. Vi får se om mitt finger håller idag eftersom jag klämt de. Henke kom med tejp och sa "tejpa fingret" jag vet inte hur jag ska tejpa det så känner mig lite mongo. hihi.

Jag har kommit på att jag behöver en ny innebandy klubba.
Skaftet är alldeles för mjuk för mina skott och bladet desamma.
Inte för jag vet hur jag ska lösa de med tanke på att de klubbor
som är bättre kostar runt 1000:-...minst.  HEHE.

huuuuuh

Jag satt och åt nudlar nyss, och dom ville inte sammarbete med min tunga utan bränna min tunga så nu gör den skit ont. PLUS att jag har sjukt ont i mitt finger som jag klämde i lördags på festen. SÅ blånagel är inte okej.
Så nu har jag klagat klart :)
HEHEHE, fick sluta praktiken tidigt idag, FETT skönt. Och i morgon börjar jag klockan 10.00. NiCe. Dock slutar jag runt 3 halv 4 då. Mene, det är värt de :) höhöhöhöhöhö. Jag funderar på att sova..en timma iallafall? De är jag ganska värd. Sen är de träning, kan man säga att jag är SJUKT otaggad? höhö...
är de okej att säga att jag är sjukt choklad sugen?
Ska nog ta och äta lite mörk choklad nu bara för att
äta choklad.. :$ höhöhööh

RSS 2.0