Estoy cansada de la vida

Bloggpaus

nyvaken

Ligger med datan på magen, den är fan perfekta tabortmensvärken apparaten. Fast ska gå och ta min vetekudde istället, mycket mysigare. Känner att hoppa i duschen vore ganska smart. Väldigt skön liksom. Blir riktigt ren och fräsh.
Jag kom på en sak som Isabelle sa till mig igår
I- Får jag krama dig?
J- ja?
I- ÅH, du var ju jätte mysig att krama, så där mjuk och så. Inte för att du är tjock men du fattar
HaHHAHAHAHA :D jätte gullig. Hon trodde typ att jag var värsta stenen... hahah :D
Ska fortsätta dricka mitt goda kaffe och sedan vara lite social med mor min, sen så ja. Fast nu ska jag inte vara social med mamma för hon ska till solariumet, AJABAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fy mamma, jag vet att du läser min blogg.  ;) hahahahahah!
Barnvakt för bebis <3 :D

vacker rygg

God morgon, fick tyvärr rusa hem från Emma.. :/ sov där inatt. Men nu är jag hos mamma och här fanns de kaffe(<3) som väntade på mig så fint, i min fina marilyn monroe kopp :3 HIHI, bebis är söt som socker.
Igår åkte vi ut till älta, till Isabelle. Lite party si så där. Dock så vart jag så jävla förbannad på en sak, så ja. Nog om de. Nu är de frukost som gäller, gud jag är hungrig!

idag är de en ny dag, men nya tag!

emo och braten

En bild på mig och min lillebror.
Helt ärligt, jag ser jätte emo ut
och han ser ut som en brat! hahahahah

tredje gången gilt

Du har gjort de igen, jag förstår inte hur dum man får var? Aja, det blir ingen fjärde gång, den saken är säker. Du har gjort Ditt hos mig, aldrig igen. Förstår inte hur dum jag kan vara som gav Dig ännu en chans. Du kommer inte i närheten av mig igen. Aldrig. Jag är arg. Jag trodde faktiskt Du hade mognat på Dig nu. Men så var de inte, Du är fortfarande lika jävla låg som innan. Lika jävla falsk och dum.
Tyvärr så får jag skylla mig själv. Men en riktig vän gör inte så som Du har gjort nu. De gör man fan inte.
Fast se de så här, Du tar mina rester (hahahahah!) Jag dissa dom ju för en anledning. Men de är lugnt, ta min skit. Du har förlorat allting nu.
-
Du är råttan och jag katten och jag kommer att TA dig, watch your back 

Jag ska aldrig någonsin låta en människa
komma för nära mig igen, aldrig.
Att jag aldrig lär mig.
Jävla horhelvete.


GUD städa är inte min grej

Fyfan, vet inte om jag någonsin har städat så här mycket i hela mitt liv, blev seriöst svettig. haha. Det är fint i mitt rum. Jag har damsugit hela rummet, hängt upp allting dvs kläder osv. Sitter i sängen med min söta lillebror, vi ska fira han idag, så de kommer massvis med gäster. Eller massvis och massvis, några iaf. Sedan vet jag inte vad som händer. Fest? Hum.. Kanske, vet inte. Eller jag vill, men ja ni fattar. Drack igår också.. haha Mindre bra.. Menmen, man är seriöst bara ung en gång. Så får väl passa på att röja ett tag nu framöver ;)
-
Mitt nystädade rum...  massa färglada kläder :)

open up your eyes

Nu är jag pigg och vaken, blev väckt...av mobilen -.-'
Var på Metro igår, ett dugligt ställe, lite litet kanske. Menmen. Kvällen började med drama och slutar i bråk. Mer om de vill jag inte säga. Vi dansade och hade de kul däremellan dramat och bråket. Så de var kul
Jag tycker mina fötter gör ont idag efter att ha använt converse, fatta alla tjejer som dansar med klackar och så. Satan. Fast jag har bara ont i mina tår, för jag blev trampad så mycket på fötterna. ;( haha, men ändå. Så på något sätt diggar jag alla tjejer som har klackskor ;).. tåliga fötter (?)

en öppnad öl

Har tyvärr lämnat kameran hemma, så kan ju inte ta kort. Nog om de.
Sitter hos min mamma, hon har precis färgat håret på mig, vi får se vad de blir för resultat. Hämtade ut studiebidraget idag också. fast lite pengar är ju redan borta (a) hihi. Menmen. Köpte lite godis och så, sedan gav jag mamma lite pengar för mitt internet också :) hihi.
Av att jag dricker öl nu är för att de är uttgång ikväll med min bästa killkompis och hans kompisar! Det blir nog skoj :) ska inte dricka för mycket ;)
-
Ska skölja ur hårfärgen nu :)

Fyfan för trötthet

En kille i Emmas klass (lilamössan) han kollar ganska mycket med konstigt på mig haha. (mobba inte min skrivning). Nog om det. Var på föreläsning förut. Typ en författare var där och prata om jämställdhet osv. Lars Einar Engström heter han. En riktig babbelkvar, men dock så var föreläsningen väldigt intressant. Inte för jag kunde sitta still. Men ändå. Fast dock så var hans humor ett - haha. Inte så rolig så att säga. Menmen, nu sitter jag och gör ett försök till att plugga i skolan. Men de får gå som de går :)
Honom satt vi och lyssnade på ett tag. ( 1 timma)
Vi fick hans bock också.
"Sexistens karriärhandbok för unga
kvinnor" haha kanske ska läsa den.
men jag vet inte. Vet inte om jag orkar.

nanana

Kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit i hägerstensåsen eller vad de nu heter för att kolla på en hall som vi ska ha lektion i för småbarn, som typ går i sexan. Gud vad jag ångrar att jag valde den här linjen..
Har rast i tjugo minuter till. Vet inte varför jag tog med mig datan, dock så var det väldigt smart. Såg att jag behövde ladda min mp3.. suck.

Sluta vara så mot mig..

"min kudde luktar josefine" hahaha, så söt

Har precis sett klart filmen, så nu blir de väl dags att ta ner datan från sängen och sedan sova. Blir att gå upp kl 06.00 för en mysig morgon dusch, sedan blir de dags att rulla till skolan för ett studiebesök.  Duktigt! Kanske ska läsa något kapitel i boken jag måste till svenskan också, vore rätt smart så att säga.


vill ha..

Jag hittade en tröja jag vill ha
Och ja, jag har en ganska bögig klädsmak
Skoja, de kläder jag har är snygga på mig!
Titta vilken charmig tröja!! ge mig!

don't go

We all have our horrors
And our demons to fight
But how can I win when
I'm paralyzed?
They crawl up on my bed,
Wrap their fingers round my throat
Is this what I get for
The choices that I made?

God forgive me for all my sins
God forgive me for everything
God forgive me for all my sins
God forgive me
God forgive me

Don't go
I can't do this on my own
Don't go
No I can't do this on my own
Save me from the ones 
That haunt me in the night.
I can't live with myself 
So stay with me tonight
Don't go
Don't go


it's fucking kill me

så här är de

De borde seriöst vara olagligt att gå i skolan..

länge sen jag hörde denna låt..

Nu ska jag strax börja röra mig mot bussen och skolan hade jag tänkt. Gud vem vet hur många kaffekoppar jag druckit nu på morgonen.. :$ kaffemaskinen eller kaffebönan! woho
Nej, nu ska jag gosa lite till med bebisen, mysigt! :)

bevisa de. kom igen, bevisa de..
du har inge bevis

RSS 2.0